تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

این پروتکل برای مدت زمان بحران بیماری کرونا برای بازدید از موزه تاریخ طبیعی دانشگاه بوعلی سینا تدوین شده و به طور متناوب این نسخه به روز خواهد شد

۱- در صورت تهیه بلیت از واحد فروش بلیت موزه، از ماسک و دستکش استفاده شود. در هنگام ورود و در صورت ازدحام فاصله ایمن خود را از نفرات جلویی حفظ کنید. تهیه بلیت با وجه نقد امکان پذیر نخواهد بود.

۲ - برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های حاد تنفسی مانند (کرونا و آنفولانزا) سنجش درجه حرارت بدون تماس با کمک دستگاه تب‌سنج از کلیه بازدیدکنندگان، مراجعین و کارکنان در ورودی موزه صورت می‌پذیرد. بنابراین امکان ورود فرد با ثبت درجه حرارت بدن بالاتر از 37/5 درجه سانتی گراد و یا علائم مشکوک و غیرطبیعی مانند سرفه یا تنگی نفس به هیچیک از فضاهای موزه وجود نخواهد داشت.

۳- چنانچه بازدیدکننده‌ای مایل به رعایت قوانین و شیوه‌نامه حاضر نباشد، می‌تواند انصراف خود را از ادامه بازدید بعمل آورد.

۴- بخش امانات موزه در شرایط حاضر دارای محدودیت است. از به همراه آوردن هرگونه وسایل اضافه خودداری کنید.

۵- بازدیدکنندگان موظفند در ورودی و در حضور مسئول کنترل موزه نسبت به تعویض ماسک و دستکش نو خود اقدام کنند.

۶- کلیه بازدیدکنندگان موظف به پوشیدن روکش کفش در ورودی موزه هستند، تا از ورود آلودگی‌های سطح خیابان به موزه جلوگیری شود.

۷- ورود و استفاده از هر گونه مواد ضدعفونی‌کننده به منظور جلوگیری از آسیب‌های احتمالی به آثار موزه ممنوع است.

۸- به مسیر بازدید که برحسب فاصله اجتماعی و ضرورت‌های مراقبت از اشیاء طراحی و اجرا شده است دقت نموده و رعایت گردد.

۹- در طول مسیر بازدید، علائم راهنمایی نصب شده است. نسبت به رعایت آن‌ها اقدام کنید.

۱۰- مسیر بازدید یک‌طرفه است، و حرکت از یک نقطه آغاز و در خروجی‌ها پایان می‌یابد، بنابراین هرگونه بازگشت در مسیر با هر توجیهی امکان‌پذیر نخواهد بود.

۱۱- فاصله اجتماعی دو متری از سایر افراد را رعایت کنید.

۱۲- فاصله ۵۰ سانتی‌متری از ویترین‌ها، پایه‌های نگهدارنده و موانع را رعایت کنید. در شرایط حاضر با توجه به ضرورت رعایت فاصله اجتماعی و سلامت آثار، نمی‌توانید به همه آثار یا اطلاعات آن در حین بازدید دسترسی داشته باشید.

۱۳- هیچ یک از آثار، ویترین‌ها، پایه‌های نگهدارنده ، موانع و... را لمس نکنید.

۱۴- چنانچه بازدیدکنندگان فاصله اجتماعی مناسب را رعایت نکنند، موزه مجاز به تذکر خواهد بود. در صورت عدم رعایت، امکان ادامه بازدید برای ایشان میسر نخواهد بود.

۱۵- موزه در این ایام از پذیرش گروه‌های بزرگ (بیشتر از ۶ نفر) معذور است. رزرو و مراجعه گروهی تا اطلاع ثانوی مورد پذیرش نیست.

۱۶- بازدید به صورت انفرادی ، خانوادگی و گروه‌های کوچک ( کمتر از ۶ نفر) تعریف شده است و موزه در بحران کرونا تا اطلاع ثانوی از پذیرش کودکان زیر ۶ سال معذور است.

۱۷- با توجه به لزوم کاهش ارتباطات رودررو در جریان بیماری کووید ۱۹، راهنمایان موزه، شما را در تمام طول مسیر بازدید همراهی نخواهند کرد و صرفاً به پرسش‌های موردی پاسخگو خواهند بود.

۱۸- جهت پیشگیری از شیوع ویروس کووید ۱۹، بروشور در دسترس قرار نمی‌گیرد. لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به وبگاه موزه مراجعه کنید. شما همچنین می‌توانید در محیط فضای مجازی به اخبار وآخرین اطلاعات موزه دسترسی پیدا کنید.

۱۹- فروشگاه موزه تا اطلاع ثانوی بسته است.

۲۰- پس از استفاده از سرویس‌ها ی بهداشتی دست‌های خود را طبق پروتکل‌های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت به خوبی شستشو داده و خشک کنید.

۲۱- جهت اقامه نماز در نمازخانه موزه، همراه داشتن مهر و سجاده شخصی الزامی بوده و پس از اقامه نماز دست‌ها را شسته یا ضدعفونی کنید همچنین تاحد ممکن رعایت فاصله یک متری بین نمازگزاران در نمازهای فرادا توصیه می‌شود. پس از نماز از استراحت در نمازخانه خودداری کنید.

۲۲ - قبل از ورود به موزه، دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستاد ملی مبارزه با کرونا و سازمان بهداشت جهانی را مطالعه کنید.

۲۳- با توجه به شرایط خاص توصیه می‌شود پیش از آمدن به موزه برای آگاهی از آخرین اطلاعات و تصمیمات بازدید، به وبگاه موزه تاریخ طبیعی به نشانی http://nhm.basu.ac.ir مراجعه کنید.

۲۴- هرگونه توقف و تجمع در داخل و خارج از ساختمان موزه اکیدا" ممنوع می باشد.