بازدید چند ساعته رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه استان همدان و هیات همراه از موزه تاریخ طبیعی دانشگاه بوعلی سینا

کد خبر: 6613    1396/01/14

جناب آقای دکتر سید اسکندر صیدایی رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه استان همدان در حاشیه همایش تخصصی توسعه استان همدان در تاریخ 22/12/95.به همراه هیات همراه، بازدید مفصلی از موزه تاریخ طبیعی دانشگاه بوعلی سینا به عمل آوردند. در این بازدید که چند ساعت به طول انجامید، معاونت محترم توسعه و پشتیبانی دانشگاه ، مدیر محترم دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه و مدیر محترم بودجه و تشکیلات دانشگاه نیز ایشان را همراهی نمودند. درادامه بازدید نیز معاونت محترم توسعه و پشتیبانی دانشگاه، مدیر محترم موزه تاریخ طبیعی و کارشناسان موزه ، ضمن معرفی بخش های مختلف موزه، به گوشه ای از فعالیتهای انجام شده توسط مجموعه موزه در طی سالهای اخیر اشاره نمودند که بسیار مورد توجه میهمانان و حاضرین قرار گرفت. در پایان جناب آقای دکتر صیدایی، با نگارش متنی در دفتر یادبود موزه، ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای انجام گرفته، بر لزوم حمایت همه جانبه از این مجموعه ارزشمند تاکید نمودند.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10